Celebbrities Photomagazine | Log In | Sign Up

Φωτογραφίες απο τον κόσμο….

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012


Προβολή μέρους του φωτογραφικού έργου του γνωστού Μεσολογγίτη φωτογράφου Βασίλη Αρτίκου  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Αγρινίου
Ο  φωτογράφος ,  κατόπιν πρόσκλησης του διευθυντή του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου και του τμήματος φωτογραφίας, παρουσίασε μέρος του έργου του, μία σειρά από φωτογραφικά οδοιπορικά σε όλον τον κόσμο.  Η  φωτογραφική ομάδα η - οποία λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια- δεν είχε την προσδοκώμενη δραστηριότητα  τα πρώτα δύο πρώτα χρόνια.


«Φέτος όμως, ξεκινήσαμε δυναμικά ! Έρχονται άτομα που τους αρέσει και ασχολούνται με την φωτογραφία και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων  ,θα γίνουν  διάφορες εκθέσεις φωτογραφιών και σαν πρώτη δράση καλέσαμε έναν φωτογράφο της περιοχής μας.» δηλώνει ο υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Γιώργος Καραπιπέρης. "Σκοπός είναι να γίνει η φωτογραφία γενικότερα και η φωτογραφική ομάδα ειδικότερα, γνωστή στην πόλη μας  συγκεντρώνοντας όλους εκείνους που έχουν μεράκι με τη φωτογραφία και να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα με δυνατές δράσεις.", συμπληρώνει    ο κ. Καραπιπέρης.  

«Με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω σήμερα   φωτογραφίες ενδεικτικές του έργου μου. Μία σειρά από προσωπογραφίες  συνήθως  πορτραίτα  παιδιών και γερόντων, παραδοσιακών τοπίων της περιοχής μας καθώς και από πρόσφατα ταξίδια μου στην Ινδία , στο Μαρόκο και στην Πορτογαλία» εξήγησε ο φωτογράφος.
Η παρουσίαση των φωτογραφιών έγινε σε σλάιντς  και το ενδιαφέρον του κόσμου για τους κόσμους που μία φωτογραφία μπορεί να σε ταξιδέψει, μεγάλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2012 Art 8 | Template Design by Favorite Blogger Templates & Blogger Tips and Tricks